На Донбасі загинули два бійці ЗСУ

Читать на русском
У суботу, 6 лютого, троє військовослужбовців Збройних сил України на Донбасі підірвалися на вибуховому пристрої, внаслідок чого двоє із них – загинули.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

У суботу, 6 лютого, троє військовослужбовців Збройних сил України на Донбасі підірвалися на вибуховому пристрої, внаслідок чого двоє із них – загинули.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил.

В МВС заявили про загострення ситуації на ДонбасіВпродовж останнього тижня на Донбасі спостерігається різке загострення ситуації, а процес мирного врегулювання конфлікту не працює.

«Сьогодні, 6 лютого, в районі населеного пункту Мар’їнка під час висування на позиції троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє захисників - загинули, за життя третього боряться медики», - повідомляють у штабі.

Там додають, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

«Внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації наших позицій зі стрілецької зброї поблизу Пісків отримав вогнепальне поранення один український захисник. Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога», - додали у ЗСУ.

Нагадаємо, раніше у ТКГ повідомили, що бойовики поранили двох українських бійців на Донбасі.

Також ми писали, що 30 січня від нанесеного ворожим снайпером поранення помер захисник України Роман Дзюбенко. Чотири дні він перебував у лікарні у важкому стані. У Романа залишився маленький син.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: