В МВС заявили про загострення ситуації на Донбасі

Читать на русском
Впродовж останнього тижня на Донбасі спостерігається різке загострення ситуації, а процес мирного врегулювання конфлікту не працює.
Фото з відкритих джерел

Впродовж останнього тижня на Донбасі спостерігається різке загострення ситуації, а процес мирного врегулювання конфлікту не працює.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі програми «Право на владу».

В МВС заявили про можливі силові провокації з боку проросійських силВпродовж останньої доби Міністерство внутрішніх справ України отримує інформацію про можливі силові провокації в Україні з боку внутрішніх та зовнішніх сил через запровадження санкцій проти проросійських телеканалів.

Коментуючи ситуацію із накладанням санкцій на канали, пов’язані із проросійським нардепом Віктором Медведчуком, з боку РНБО, очільник МВС заявив про необхідність такого кроку через загострення ситуації на Донбасі.

«Напередодні що відбувалося? Що обговорювалось на тому ж засіданні РНБО (про запровадження санкцій – ред.), у кабінеті президента. Президент був змушений Хомчака (головнокомандувача ЗСУ – ред.) негайно відправити на схід, на лінію фронту. Бо у нас там відбувається різке загострення ситуації за останній тиждень», - зазначив Аваков.

Він також підкреслив, що процес мирного врегулювання зайшов у глухий кут, а Росія продовжує здійснювати провокації.

«Ніякого мирного процесу вже немає. Діють снайперські пари, діють міномети, обстріли. Війна йде», - резюмував Аваков.

Нагадаємо, у четвер, 4 лютого, бойовики знову обстрілювали позиції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті провокацій з боку бойовиків біля Південного був поранений український військовослужбовець.

Також ми писали, що 30 січня від нанесеного ворожим снайпером поранення помер захисник України Роман Дзюбенко. Чотири дні він перебував у лікарні у важкому стані. У Романа залишився маленький син.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: