Бойовики поранили двох українських бійців на Донбасі

Читать на русском
У суботу, 6 лютого, проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції української армії, внаслідок чого двоє бійців ЗСУ отримали поранення.
Фото з відкритих джерел

У суботу, 6 лютого, проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції української армії, внаслідок чого двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба української делегації у Тристоронній контактній групі.

Диверсанти РФ знищують пункти відеоспостереження в зоні ООС – розвідкаНа Донбасі російські диверсанти знищують елементи систем відеоспостереження, щоб приховати дії окупантів у сірій зоні, заявили в Міноборони.

Зазначається, що інцидент стався близько 13:00 в районі Торецька та Сєвєродонецька. Пораненим бійцям вже надано необхідну медичну допомогу, нині їх стан стабільний.

«Українською стороною СЦКК з використанням координаційного механізму було введено «режим тиші» на обох ділянках фронту та направлені відповідні ноти до СММ ОБСЄ», - додали в ТКГ.

Нагадаємо, раніше в МВС повідомили, що впродовж останнього тижня на Донбасі спостерігається різке загострення ситуації, а процес мирного врегулювання конфлікту не працює.

Також ми писали, що 30 січня від нанесеного ворожим снайпером поранення помер захисник України Роман Дзюбенко. Чотири дні він перебував у лікарні у важкому стані. У Романа залишився маленький син.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: