Диверсанти РФ знищують пункти відеоспостереження в зоні ООС – розвідка

Читать на русском
На Донбасі російські диверсанти знищують елементи систем відеоспостереження, щоб приховати дії окупантів у сірій зоні, заявили в Міноборони.
фото з відкритих джерел

На Донбасі російські диверсанти знищують елементи систем відеоспостереження, щоб приховати дії окупантів у «сірій зоні» і уникнути відповідальності за порушення Мінських угод.

Про це на брифінгу у п'ятницю, 5 лютого, заявив прессекретар Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

У Міноборони з'ясували, що командування оперативного угруповання бойовиків активізувало залучення диверсійно-розвідувальних груп і снайперів для дій в районах передових позицій з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК.

«Російські диверсанти знищують елементи систем відео спостереження з метою приховування дій у «сірій зоні», уникнення відповідальності за порушення Мінських домовленостей про припинення вогню, нанесення втрат особовому складу підрозділів об’єднаних сил та провокування вогню у відповідь», - повідомив Шаравара.

Нагадаємо, за минулу добу окупанти чотири рази порушили «тишу» на Донбасі, був поранений боєць ООС.

Президент Володимир Зеленський розпорядився перевірити готовність підрозділів ЗСУ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: