Пандемія коронавірусу: у світі кількість інфікованих перевищила 105 мільйонів

Читать на русском
У світі виявили понад 105 мільйонів випадків зараження коронавірусів. Приріст числа інфікованих за попередню добу склав понад 504 тисяч людей.

Станом на ранок п'ятниці, 5 лютого, у світі виявили понад 105 мільйонів випадків зараження коронавірусом. Приріст числа інфікованих за попередню добу склав понад 504 тисяч людей.

Згідно з даними сайту Worldometer, COVID-19 заразилися 105 414 778 жителів планети, з них 77 091 969 одужали і 2 294 412 померли від ускладнень хвороби.

COVID-вакцинація в Україні: що наразі відомоВакцинація від COVID-19 має розпочатися в Україні в лютому. Мають використовуватися вакцини Pfizer і AstraZeneca, детальний план на 2021 рік уже затверджений.

Лідерами по захворюваності на коронавірус у світовій статистиці є США (27,3 мільйона випадків), Індія (10,8 мільйона), Бразилія (9,4 мілілона), Росія (3,9 мільйона) і Велика Британія (3,8 мільйона).

Україна в цьому рейтингу займає 17 місце, тоді як серед країн Європи утримується на восьмому.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що для проведення вакцинації в Україні вже готова вся необхідна інфраструктура. Перші мобільні бригади для COVID-вакцинації запрацюють у цьому місяці.

Також ми писали, що в МОЗ затвердили план вакцинації на цей рік.

«Слово і діло» зібрало все, що відомо про COVID-вакцинацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: