Johnson&Johnson подала заявку на реєстрацію COVID-вакцини в США

Читать на русском
Фармацевтична компанія Johnson & Johnson подала заявку на екстрене використання власної вакцини від коронавірусу на території  США. Перші поставки препарату готові почати відразу ж після того, як отримають дозвіл.
Фото з відкритих джерел

Фармацевтична компанія Johnson & Johnson подала заявку на екстрене використання власної вакцини від коронавірусу на території США. Перші поставки препарату готові почати відразу ж після того, як отримають дозвіл.

Про це повідомляє Politico.

Пандемія коронавірусу: скільки коштують вакцини Pfizer, Moderna та іншіАмериканська вакцина Moderna коштує 25-37 доларів за дозу, вакцина компаній Pfizer і BioNTech – 16-19,5 доларів.

«Після отримання дозволу на нашу дослідницьку вакцину COVID-19 для екстреного використання ми готові почати поставки. Ми в терміновому порядку працюємо над тим, щоб як можна швидше зробити нашу вакцину доступною для населення», - заявив головний науковий співробітник J&J Пол Стоффельс.

Зазначається, що вакцина з разовою дозою залучає представників громадської охорони здоров'я, які говорять, що вона буде мати вирішальне значення для вакцинації вразливих, важкодоступних і навіть скептично налаштованих людей.

Препарат можна зберігати в звичайних холодильниках, на відміну від інших варіантів, для яких потрібні надхолодні морозильні камери.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що низка європейських країн погодилися перепродати Україні частину надлишків вакцини від коронавірусу.

Також ми писали, що для проведення вакцинації в Україні вже готова вся необхідна інфраструктура. Перші мобільні бригади для COVID-вакцинації запрацюють у цьому місяці. Всього в країні їх буде півтисячі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: