«Редколегія» на Skrypin.ua: санкції проти каналів Медведчука і Разумков починає працювати

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом із гостями ефіру Сергієм Грішиним («Ісландія «) та Дмитром Крапивенком («Український Тиждень»).

Однією з найгучніших тем цього тижня стало припинення роботи каналів Медведчука. Спочатку РНБО ухвалила рішення, яке ввів в дію своїм указом президент Володимир Зеленський щодо санкцій проти нардепа Тараса Козака та його компаній, внаслідок чого три телеканали – «112 Україна», NewsOne і Zik припинили своє мовлення.

У СБУ пояснили, що блокування каналів – це логічний крок у боротьбі з російською гібридною агресією, а не обмеження свободи слова. Тим часом, через два дні після припинення мовлення каналів Медведчука до Верховного суду надійшли позови щодо оскарження указу президента.

Чи надовго утримаються санкції? Які наслідки матиме рішення про їхнє запровадження? Кого ще можуть стосуватися подібні обмежувальні заходи? Про це сьогодні у прямому ефірі говоритимуть під час «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: ZIK, NEWSONE, 112 - хто тут журналіст? | Чому ми не в НАТО? | Разумков починає працюватиskrypin.ua

Також журналісти обговорюватимуть останні рейтинги політиків та окрему позицію спікера парламенту Дмитра Разумкова, який останнім часом веде власну гру, а також – чи є розкол в партії «Слуга народу».

Раніше «Слово і діло» розбиралося, які телеканали забороняли країни світу.

Також ми писали, що Росія блокує в Криму понад 25 українських сайтів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: