Протести під Радою і Кабміном: силовики посилили заходи безпеки

Читать на русском
Мітинги під Верховною радою і Кабміном у Києві. До охорони правопорядку залучили Національну гвардію. Можливе обмеження руху.
npu.gov.ua

У Києві в середу, 3 лютого, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі в зв'язку з проведенням запланованих масових акцій. До охорони правопорядку залучили Національну гвардію.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в середу, 3 лютого.

Протести підприємців: чи можливий в Україні «податковий» МайданЕксперт вважає, що нині у суспільстві немає запиту на масштабні демонстрації, тому попри певний рівень невдоволення, протести підприємців вщухнуть самі.

Силовики нагадали, що сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, зокрема, під будівлею парламенту і Кабінетом міністрів.

«У зв'язку з цим можливе обмеження дорожнього руху по окремих вулицях в центрі столиці. Тому просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахуванням вищезазначеної інформації та погіршенням погодних умов», - йдеться в повідомленні.

Для забезпечення громадської безпеки та порядку заступили на чергування поліцейські, військовослужбовці Нацгвардії, кінологи і вибухотехніки.

Правоохоронці закликали учасників акції дотримуватися закону, норм карантину і не порушувати громадський порядок.

Нагадаємо, у центрі Києва на Майдані з грудня тривають акції протесту підприємців «SaveФОП». Мітингувальники виступають проти обов'язкового використання касових апаратів.

Акції протесту проходили і в січні цього року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: