В ОПУ прокоментували блокування «ZiK», «NewsOne» та «112-Україна»

Читать на русском
Блокування телеканалів ZiK, NewsOne та 112-Україна не має нічого спільного з наступом на свободу слова - Мендель.

Блокування телеканалів «ZiK», «NewsOne» та «112-Україна» не має нічого спільного з наступом на свободу слова. Ці канали є інструментом пропаганди.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook речниця президента України Юлія Мендель.

«Ці телеканали давно забули, що таке журналістські стандарти, перевірка фактів чи висвітлення принаймні двох точок зору. Натомість вони перетворилися на інструмент пропаганди, який використовується в інтересах держави-агресора, яка порушила суверенітет та державні кордони України», - написала вона.

Фінансовий моніторинг: скільки підозрілих операцій виявили в 2020 роціДержфінмоніторинг в 2020 році направив правоохоронцям понад тисячу матеріалів, які пов'язані з сумнівними фінансовими операціями на суму понад 76 млрд грн.

Нагадаємо, 2 лютого РНБО запровадила санкції проти «правої руки» Медведчука Тараса Козака. Відтепер йому заборонено користуватися своїми активами та розпоряджатися власним майном.

Окрім самого Козака, під санкції потрапили і деякі пов’язані із ним юридичні особи, які пов’язані із трансляцію чи ретрансляцією телеканалів «ZiK», NewsOne та «112 Україна».

Як ми писали, вчора телеканали «ZiK», «NewsOne» та «112-Україна» припинили трансляцію на телебаченні.

Також «Слово і діло» зібрало для вас дані Державної служби фінмоніторингу, яка веде роботу з протидії відмиванню доходів, фінансуванню тероризму та розповсюдженню зброї масового знищення. За 2020 рік Держфінмоніторинг направив до правоохоронних органів більше тисячі матеріалів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: