Пожежа у Первомайську: затриманому загрожує довічне ув'язнення

Читать на русском
Чоловікові, якого затримали за підозрою в підпалі будівельного супермаркету Епіцентр у Первомайську, може загрожувати довічне ув'язнення.
фото Сергій Шайхет facebook

Чоловікові, якого затримали за підозрою в підпалі будівельного супермаркету «Епіцентр», інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу. Йому може загрожувати покарання у вигляді довічного ув'язнення.

Про це повідомив начальник головного управління Нацполіціі в Миколаївській області Сергій Шайхет на сторінці в Facebook у вівторок, 2 лютого.

Рада готова підвищити штрафи за порушення пожежної безпекиВерховна рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про підвищення штрафів за порушення пожежної безпеки.

Він уточнив, що чоловік був затриманий у порядку статті 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за двома статтями, санкція яких може позбавити зловмисника волі довічно.

«За скоєне йому загрожує до довічного позбавлення волі.На місці пожежі наразі поліцейські продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок. Попередньо вдалось евакуювати всіх відвідувачів та працівників ТЦ», - заявив Шайхет.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Первомайську Миколаївській області виникла масштабна пожежа в торговому центрі «Епіцентр». Згоріло близько 800 кв. метрів площі всього магазину. Попередньо жертв і постраждалих немає.

Пізніше поліція затримала чоловіка, який підпалив торговий центр в Первомайську. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство» УКУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: