Поліція затримала чоловіка, який підпалив торговельний центр у Первомайську

Читать на русском
Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини.

Правоохоронці затримали чоловіка, який підпалив торговельний центр у місті Первомайськ.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Сьогодні, 2 лютого, близько 13 години до Первомайського управління поліції надійшла інформація, що невідомий чоловік підпалив торговельний центр.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом із співробітниками управління поліції охорони, наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських.

«Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції. Гасінням пожежі центру займаються вогнеборці», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Поліцейські забезпечують безпеку громадян на місці події. Слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України «Замах на вбивство».

Раніше повідомлялося, що в Первомайську Миколаївської області виникла масштабна пожежа в торговельному центрі «Епіцентр».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: