Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР 28 січня заслухає звіт НКРЕКП, розгляне призначення Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єра – міністра енергетики та документ про Бюро економічної безпеки України.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 28 січня, парламентарі заслухають звіт НКРЕКП, розглянуть призначення Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єра – міністра енергетики та документ про Бюро економічної безпеки України.

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Як сказано у порядку денному, НКРЕКП звітуватиме у Верховній Раді про реалізацію законів України в частині реформ на ринку електричної енергії та природного газу, здійснення в межах повноважень тарифної політики та необхідних заходів щодо захисту інтересів споживачів.

Парламентарі також розглянуть документ про Бюро економічної безпеки України.

Рада планує розглянути у другому читанні посилення покарання за напад на журналістів.

Крім цього, повідомлялося, що Верховна рада 28 січня планує розглянути призначення Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єра – міністра енергетики.

Нагадаємо, Кабінет міністрів призначив колишнього виконавчого директора НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка виконувачем обов'язків міністра енергетики 21 грудня 2020 року.

А перед цим (17 грудня 2020 року) Рада провалила призначення Вітренка міністром енергетики. У парламенті не вистачило 40 голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: