У Києві обмежать рух вантажівок через негоду

Читать на русском
У четвер, 28 січня, через ймовірне погіршення погоди та сильні снігопади у Києві обмежать рух великогабаритного транспорту.
Архівне фото: Апостроф

У четвер, 28 січня, через ймовірне погіршення погоди та сильні снігопади у Києві обмежать рух великогабаритного транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Негода в Україні: створили штаб з ліквідації наслідків НС на дорогахНегода в Україні. Укравтодор створив штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.

Зазначається, що обмеження на в'їзд великогабаритного транспорту діятимуть з 6:30 28 січня. Вони будуть в силі до надходження відповідного повідомлення,яке буде випущено після поліпшення погодних умов.

«Таке обмеження дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки», - інформують у КМДА.

Там також закликають водіїв не користуватися особистим автотранспортом під час снігопаду без необхідності, а також попереджають, що автомобілі, які будуть заважати чистити дороги від снігу, будуть евакуйовувати.

Нагадаємо, 27 січня в «Укравтодорі» закликали водіїв не сідати за кермо без потреби найближчі два дні через негоду, яка спровокує складну ситуацію на дорогах.

Також ми писали, що в Одеській і Миколаївській областях оголошений червоний рівень небезпеки через різке похолодання. Синоптики попереджають про сильну заметіль і інтенсивний снігопад.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: