На Одещині та Миколаївщині оголошено «червоний» рівень погодної небезпеки

Читать на русском

У середу, 27 січня, в Одеській та Миколаївській областях оголошено червоний рівень небезпеки через різке похолодання. Синоптики попереджають про хуртовини.

Як повідомляє Укргідрометцентр, до завтрашнього вечора в Одеській, Миколаївській областях надзвичайний сніг (до 40 снігу см), посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, сильна хуртовина, снігові замети, налипання мокрого снігу (ІІІ рівень небезпечності, червоний).

У Кіровоградській області зараз сильний мокрий сніг (до 30 см снігу), налипання мокрого снігу (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

У Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях значний мокрий сніг (до 15 см снігу), налипання мокрого снігу (І рівень небезпечності, жовтий); на дорогах ожеледиця.

Раніше у ДСНС попереджали, що через погодні умови можливе порушення та припинення руху транспорту, відключення енергопостачання населених пунктів.

Вчора через значні опади снігу у Львівській області обмежували рух великогабаритного транспорту, а у Рівненській - припиняли повністю.

Також ми писали, що на ранок 27 січня в Україні через негоду було знеструмлено 117 населених пунктів у 5 областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: