Снігопади в Мадриді: загинули двоє людей, паралізований аеропорт

Читать на русском
У столиці Іспанії Мадриді снігопад забрав життя двох людей. Сніг на вулицях розчищають військові. Вже другий день в місті не працює аеропорт.
скрін з відео

Потужний снігопад у столиці Іспанії Мадриді став причиною смерті вже двох осіб. Крім того, другий день в місті не працює аеропорт.

Про це повідомляє El Pais.

В Україну йдуть морози і снігУ найближчі три дні, 8-10 січня в Україні погіршиться погода - очікуються дощі, сніг і морози.

За даними видання, жертвою негоди став бездомний, який помер від переохолодження в Сарагосі. Також загинула мешканка Малаги, що застрягла у власному авто. Автомобіль віднесло потоком річки Фуенхірола.

Відомо, що військові з підрозділу з надзвичайних ситуацій за ніч надали допомогу близько ста водіям.

Всі культурні та розважальні заходи у Мадриді скасовані. Також в мадридському регіоні скасували навчання в школах і університетах. Заборонено рух вантажного транспорту в усьому регіоні.

Крім того, Міжнародний аеропорт Мадрид-Барахас другий день поспіль не працює через погану видимість на тлі сильного снігопаду. Про це повідомляється на сайті аеропорту.

Напередодні було скасовано 27 рейсів, ще 26 перенаправлені в альтернативні аеропорти: Валенсія, Барселона, Аліканте, Більбао.

За даними El Pais, складна ситуація склалася і в інших центральних районах Іспанії. У Толедо до очищення вулиць від снігу також залучили військових.

Нагадаємо, в Україні рятувальники попередили водіїв про негоду в деяких регіонах 9 і 10 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: