Негода в Україні: створили штаб з ліквідації наслідків НС на дорогах

Читать на русском
Негода в Україні. Укравтодор створив штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.
Фото - ДСНС.

У вівторок, 26 січня, через негоду «Укравтодор» створив штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення. Цей штаб працюватиме цілодобово.

Як повідомили в компанії, у найближчі дві доби на півдні України очікується до 20 см снігу, хуртовини та пориви вітру до 20 метрів на секунду. Негода може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення.

На Волині рятувальники витягли із замету шкільний автобусУ вівторок, 26 січня, рятувальники витягли із замету шкільний автобус у Волинської області. У ньому перебували 12 учнів та двоє дорослих.

У разі виникнення НС з ускладненням дорожнього руху на дорогах державного значення «Укравтодор» просить звертатися до чергових диспетчерів обласних служб.

Також водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг.

Нагадаємо, завтра у семи областях України очікується погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують снігопади, налипання снігу та сильні пориви вітру.

Раніше ми писали, що через дощ, мокрий сніг та сильні пориви вітру було знеструмлено 269 населених пунктів у 12 областях.

Крім того рятувальники витягли із замету шкільний автобус у Волинській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: