Нескоромний погрожує викрити у Брюсселі зловживання українських топчиновників

Читать на русском
Колишній співробітник СБУ Дмитро Нескоромний погрожує викрити факти корупції серед українських топчиновників на пресконференції 2 лютого в Німеччині.
коллаж 24tv.ua

Колишній перший заступник голови Служби безпеки, колишній начальник ГУ з боротьби із корупцією та організованою злочинністю СБУ Дмитро Нескоромний анонсував пресконференцію, на якій хоче озвучити «сенсаційні факти корупції» серед чиновників України.

Про це повідомляє портал pressclub.be, публікуючи запрошення для ЗМІ.

Топ-5 корупційних справ року: що з ними заразЦей рік запам’ятався деякими гучними кримінальними провадженнями, які розслідували детективи Національного бюро та прокурори САП.

Захід відбудеться в Брюсселі (Бельгія) наступного вівторка, 2 лютого.

Як повідомляється в анонсі, «Дмитро Нескоромний розповість про провокації проти нього з боку співробітників СБУ, а також сенсаційні факти корупції у вищих ешелонах влади України».

Трансляція пресконференції колишнього чиновника СБУ Нескоромного буде доступна на YouTube каналі Brussels Press Club TV.

Нагадаємо, 23 січня в СБУ заявили про затримання свого чинного співробітника, який намагався вбити співробітника спецслужби.

За даними ЗМІ, був затриманий полковник спецпідрозділу СБУ «Альфа» Андрій Расюк, якого підозрюють в підготовці вбивства начальника ГУ внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного.

Через кілька днів стало відомо, що Служба безпеки і Офіс Генпрокурора висунули Нескоромному підозру в замаху на вбивство Андрія Наумова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: