Стало відомо, скільки кібератак нейтралізувала СБУ у 2020 році

Читать на русском

Впродовж минулого року Служба безпеки України нейтралізувала понад 6 сотень кібератак на інформаційні ресурси органів влади та  об’єкти критичної інфраструктури.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулого року Служба безпеки України нейтралізувала понад 6 сотень кібератак на інформаційні ресурси органів влади та об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначається, що у минулому році було нейтралізовано 20 угруповань, причетних до багатьох кібератак.

Окрім того, було заблоковано понад 2,6 тисячі спільнот з мільйонною аудиторією та 21 бот-мережу потужністю близько 60 тисяч акаунтів.

«Завдяки роботі кіберфахівців СБУ до кримінальної відповідальності за поширення антиукраїнської пропаганди було притягнуто 40 осіб і ще 32 фігурантів вже засуджено. В’їзд на територію України заборонено 158 іноземцям, котрі причетні до пропаганди сепаратизму в інтернеті», - повідомили у спецслужбі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співробітники СБУ у Борисполі затримали іноземця, який намагався провезти до України півкілограма кокаїну.

Також ми писали, що на початку січня у Закарпатській області співробітники СБУ викрили сепаратиста, який закликав до відокремлення Закарпаття від України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: