Криклій розповів, коли відновляться міжнародні авіаперевезення

Читать на русском
Міжнародні авіаперевезення можуть повністю відновитись з 2023 року. Цього року Україна може вийти на половину обсягів авіаперевезень від 2019 року.
Фото з відкритих джерел.

Міжнародні авіаперевезення можуть повністю відновитись з 2023 року. Цього року Україна може вийти на половину обсягів авіаперевезень від 2019 року.

«Ми розраховуємо, що цього року за умови, що все буде рухатися по прогнозованій площині, якщо успішно піде програма з вакцинації і країни будуть відкриватися, якщо не будуть виникати чергові штами коронавірусу чи нові всесвітні хвилі епідемії, ми вийдемо на половину обсягів авіаперевезень від 2019 року», - розповів в інтерв'ю РБК-Україна міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Рік на посаді: як виконують обіцянки Криклій, Малюська та ФедоровТільки три міністри, не рахуючи главу МВС, пропрацювали на своїх посадах рік. Це Владислав Криклій, Михайло Федоров і Денис Малюська.

За його словами, в 2020 році Україна вийшла на менш ніж третину - 28% обсягу перевезення пасажирів від показників 2019 року. Криклій говорить, що очікування і прогнози постійно змінюються.

Раніше ми писали, що у 2020 в Україні скоротилося число польотів більш ніж удвічі порівняно з попереднім роком.

Нагадаємо, у світі прогнозують, що збитки авіакомпаній через пандемію коронавірусу за два роки становитимуть 157 млрд доларів.

Також стало відомо, що Грузія з лютого планує відновити міжнародні польоти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: