Трамп передумав створювати власну партію

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп не створюватиме третю велику політичну партію в країні, яка конкурувала б з демократами і республіканцями. Раніше повідомлялося про ймовірне створення Патріотичної партії.
Фото: Getty Images

Колишній президент США Дональд Трамп не створюватиме третю велику політичну партію в країні, яка конкурувала б з демократами і республіканцями. Раніше повідомлялося про ймовірне створення «Патріотичної партії».

Про це повідомив телеканал Fox News з посиланням на радника передвиборного штабу екс-президента Джейсона Міллера.

Байден vs Трамп: які слова найчастіше використовували в інавгураційних промовахПрезидент США Джо Байден в інавгураційній промові багато говорив про демократію, пандемію та об'єднання нації.

«Трамп дав чітко зрозуміти, що його мета полягає в тому, щоб у 2022 році повернути республіканцям палату представників і сенат», – сказав Міллер.

У свою чергу кореспондент газети New York Times Меггі Хеберман написала в Twitter, що Трампа «відрадили» від цієї затії.

Нагадаємо, раніше американські ЗМІ повідомляли, що Трамп в останні дні нібито обговорював зі своїми однодумцями можливість створення нової політичної партії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: