Пандемія: у Франції посилили правила для прибуваючих з ЄС

Читать на русском
Влада Франції у  зв'язку з пандемією з 24 січня зобов'язала всіх, хто прибуває з країн ЄС, надавати негативний тест на COVID-19.
Фото: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Влада Франції у зв'язку з пандемією коронавірусу з 24 січня зобов'язала всіх, хто прибуває з країн ЄС, надавати негативний тест на COVID-19.

Про це повідомило французьке видання thelocal.fr.

Вакцинація від COVID-19: який план має Україна та інші держави світуУ Британії хочуть до вересня вколоти хоча б одну дозу COVID-вакцини кожному дорослому, в Чехії – до вересня прищепити близько 60 відсотків дорослого населення.

Ця вимога поширюється на осіб, які добираються до Франції морем або повітряним транспортом, а тест з негативним результатом на COVID-19 повинен бути отриманий не раніше ніж за 72 години до приїзду. Подібна вимога з середини січня вже діяло відносно людей, які приїжджають до Франції не з країн ЄС.

Однак таке посилення прикордонного контролю не стосується тих, хто прибуває до Франції по землі, включаючи осіб, які перетинають кордон для роботи.

Нагадаємо, всього у Франції за час пандемії діагностували понад 3 млн випадків зараження коронавірусом. Понад 72,8 тис. інфікованих померли.

Також повідомлялося, що у Франції мають намір прискорити вакцинацію населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: