Пожежа у Харкові: нові дані про стан п'ятьох постраждалих

Читать на русском
Пожежа в Харкові в будинку для літніх людей. П'ятеро постраждалих продовжують отримувати медичну допомогу. У одного чоловіка - сильні опіки, троє - в задовільному стані.
Лікарня невідкладної допомоги у Харковіkh.vgorode.ua

П'ятеро постраждалих під час пожежі в харківському будинку для літніх людей продовжують отримувати необхідну медичну допомогу. В одного чоловіка - сильні опіки, троє - в задовільному стані. Ще одному чоловікові вдалося зняти загрозу отруєння чадним газом.

Про це з посиланням на інформацію мерії Харкова повідомляє «Укрінформ» у п'ятницю, 22 січня.

Пожежа у Харкові: затримали четвертого підозрюваногоПравоохоронці затримали вже чотирьох осіб у справі про пожежу в будинку для літніх людей в Харкові. Затримана дружина орендаря будівлі, яка фактично керувала закладом.

Як повідомляється, один з п'яти постраждалих лежить в опіковому відділенні лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова.

«Це чоловік (65 років - ред.) після інсульту, він погано ходить, отримав 20% опіків тіла. Стан стабільно важкий. Але чоловік в активному стані, спілкується з лікарями. Медики роблять все необхідне», - передали в міськраді.

Ще один 73-річний постраждалий, спочатку доставлений до токсикологічного відділення другої лікарні, сьогодні буде направлений в хоспіс. Спочатку його стан оцінювали як середньої тяжкості, але зараз загроза минула.

«Загроза отруєння газом знята, всіх заходів вжито, триває оформлення документів для переведення до іншого закладу», - уточнили в лікарні.

Решта троє врятованих (чоловіки 57-ми і 80-ти років, а також 81-річна жінка), яких після пожежі направили до хоспісу міської лікарні №17, знаходяться в задовільному стані.

Нагадаємо, 21 січня в Харкові сталася масштабна пожежа в будинку для літніх людей. Загинули 15 осіб, 5 постраждали. Кабмін за дорученням президента створив спецкомісію для розслідування трагедії.

Глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що ймовірною причиною смертельного пожежі могли стати ремонтні роботи газового обладнання, які проводилися в будівлі.

У Харкові через трагедію 22 січня оголошено жалобу. На місце пожежі сьогодні прибув президент України Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: