Вирішується питання про затримання власниці будинку для літніх людей у Харкові – Аваков

Читать на русском

У Харкові поліція вирішує питання про затримання власниці будинку для літніх людей, в якому сьогодні сталася велика пожежа. Троє співробітників установи вже допитують в райвідділі.

Правоохоронці вирішують питання про затримання власниці приватного будинку для літніх людей «Золотий час» у Харкові, пожежа в якому забрала життя 15 осіб. Зараз біля її будинку чергує поліція.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в четвер, 21 січня, передає Інтерфакс.

Рятувальники ліквідували пожежу в будинку для літніх людейРятувальники загасили масштабну пожежу в харківському будинку для літніх людей. У будинку виявили тіла 15 осіб, дев'ятеро вдалося врятувати.

«Зараз вирішується питання про затримання власниці пансіонату. Оскільки вона знаходиться на лікарняному, біля її будинку виставлені наряди поліції. Також правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, в ході яких допитують керівника установи, який теж буде затриманий ... Три людини зі складу обслуговуючого персоналу доставлені в поліцію, їх допитують», - розповів Аваков.

Глава МВС запевнив, що остаточні причини цієї трагедії встановлять в найкоротші терміни.

«Зараз вже створено урядову комісію, яка буде працювати на місці трагедії. Всі винні будуть притягнуті до відповідальності, згідно з чинним законодавством», - додав Аваков.

Нагадаємо, в Харкові сьогодні, 21 січня, сталася масштабна пожежа в будинку для літніх людей. Рятувальники повідомили про 15 жертви і 5 постраждалих. Кабмін за дорученням президента створює спецкомісію для розслідування трагедії.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова назвала попередню причину пожежі в будинку для літніх людей в Харкові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: