Правоохоронці затримали трьох підозрюваних у причетності до пожежі у Харкові

Читать на русском
Харківські правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють у порушенні норм пожежної безпеки, що стало причиною пожежі в будинку для літніх людей у Харкові.
Фото: khar.gp.gov.ua

Харківські правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють у порушенні норм пожежної безпеки, що стало причиною пожежі в будинку для літніх людей у Харкові.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Згорілого будинку престарілих немає на міських планах Харкова – АваковПісля масштабної пожежі в харківському будинку для літніх людей стало відомо, що він взагалі не існує на міських планах міста.

«Серед затриманих особа, якій належить будинок, де відбулася пожежа, орендар цього будинку та адміністратор вказаного закладу. На теперішній час встановлюється місцезнаходження інших осіб причетних до роботи будинку для літніх людей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що причетність затриманих до роботи цього будинку підтверджують свідки, протокол огляду місця події, а також інші документи.

«Досудове розслідування триває, виконуються першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення», - додали у прокуратурі.

Окрім того, як повідомляє «Depo.Харьков» з посиланням на обізнане джерело в правоохоронних органах Харківської області, президент України Володимир Зеленський планує відвідати Харків 22 січня.

Очікується, що він побуває у будинку для літніх людей, під час пожежі у якому загинуло 15 осіб, після чого візьме участь у нараді державної комісії, створеної Кабінетом міністрів у зв'язку з трагедією.

Нагадаємо, 21 січня у Харкові сталася масштабна пожежа в будинку для літніх людей. Рятувальники повідомили про 15 жертв та 5 постраждалих. Кабмін за дорученням президента створив спецкомісію для розслідування трагедії.

Пізніше глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що ймовірною причиною смертельної пожежі могли стати ремонтні роботи газового обладнання, які якраз проводилися у будівлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: