Пожежа у Харкові: затримали четвертого підозрюваного

Читать на русском
Правоохоронці затримали вже чотирьох осіб у справі про пожежу в будинку для літніх людей в Харкові. Затримана дружина орендаря будівлі, яка фактично керувала закладом.
Фото - ДСНС(архів).

Правоохоронці затримали вже чотирьох осіб у справі про пожежу в будинку для літніх людей в Харкові. Затримана дружина орендаря будівлі, яка фактично керувала закладом.

Про це повідомила генеральний прокурор України Ірина Венедиктова в Facebook.

Пожежа у Харкові: в поліції назвали ймовірну причинуЙмовірною причиною смертельної пожежі у будинку для літніх людей, яка сталася 21 січня на околиці Харкова, могли стати ремонтні роботи газового обладнання, які якраз проводилися у будівлі.

Жінка є директором приватного підприємства. Їй інкримінують причетність до організації нелегального приватного будинку для літніх людей. До цього були затримані троє причетних - власник домоволодіння, орендар будинку і адміністратор пансіонату.

Генпрокурор додала, що подружжя, які організували будинку для літніх людей в Харкові, оцінювали послуги перебування в пансіонаті «Золотий час» в середньому в 15 тисяч гривень. При цьому на території поруч з пансіонатом працював офіційно оформлений так званий «реабілітаційний центр» для алко- та наркозалежних.

Нагадаємо, 21 січня у Харкові сталася масштабна пожежа в будинку для літніх людей. Рятувальники повідомили про 15 жертв та 5 постраждалих. Кабмін за дорученням президента створив спецкомісію для розслідування трагедії.

Пізніше глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що ймовірною причиною смертельної пожежі могли стати ремонтні роботи газового обладнання, які якраз проводилися у будівлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: