Канада подовжила заборону на в’їзд для іноземців до лютого

Читать на русском
Для протидії поширенню коронавірусу у Канаді тамтешній уряд продовжив заборону на в’їзд до країни з несуттєвих причин для громадян інших країн до середини лютого.
Фото з відкритих джерел

Для протидії поширенню коронавірусу у Канаді тамтешній уряд продовжив заборону на в’їзд до країни з несуттєвих причин для громадян інших країн до середини лютого.

Про це заявив міністр громадської безпеки Канади Біл Блер у Twitter.

COVID-паспорт або «паспорт вакцинації»: що це і в яких країнах вже видаютьДеякі країни вже почали видавати громадянам паспорт вакцинації. У майбутньому він може бути одним з обов'язкових документів для подорожей. Що це і чим відрізняється від імунного паспорта.

«Ми продовжуємо обмеження на в’їзд іноземців до Канади не з території США до 21 лютого 2021 року. Наш уряд ніколи не вагатиметься у запровадженні рішучих заходів, необхідних для захисту канадців від COVID-19, зберігаючи при цьому важливу торгівлю із міжнародними партнерами», - зазначив Блер.

Він додав, що Канада запровадила одні із найсуворіших у світі обмежень на подорожі.

«Ми запровадили рішучі заходи на своїх кордонах для боротьби з COVID-19: посилені перевірки, тести у пункті відбуття для всіх охочих перетнути наземний чи повітряний кордон Канади, а також обов’язковий 14-денний карантин для тих, хто приїжджає з несуттєвих причин», - додав міністр.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що влада Бельгії посилила правила для туристів, які в'їжджають в країну на автобусі або на поїзді. До цього такі правила застосовувалися для тих, хто подорожував на літаку або морському транспорті.

Також ми писали, що влада Чорногорії змінила правила в'їзду до країни - з 12 січня при в'їзді не потрібно пред'являти негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: