ВООЗ закликає уряди країн посилювати карантин

Читать на русском
Пандемія коронавірусної інфекції на планеті поширюється все швидше, у зв’язку з чим уряди країн повинні посилювати карантинні обмеження.
Фото з відкритих джерел

Пандемія коронавірусної інфекції на планеті поширюється все швидше, у зв’язку з чим уряди країн повинні посилювати карантинні обмеження.

Про це заявила директор Панамериканської організації охорони здоров'я та директор офісу ВООЗ в Північній і Південній Америці Карісса Етьєн, пише CNBC.

Другий рік пандемії може виявитися важчим за перший – ВООЗДругий рік пандемії коронавірусу у світі може виявитися ще більш складним, ніж перший, оскільки поширюваність хвороби зростає.

«Наш регіон і наш світ не в змозі контролювати коронавірус. У дуже багатьох місцях державна політика несумісна з серйозністю ситуації», - заявила експертка.

У заяві говориться, що багато країн стикаються з обмеженими можливостями лікарень і браком додаткового кисню.

Нагадаємо, раніше у ВООЗ заявили, що мутований штам коронавірусу, який у грудні виявили у Великій Британії, може повністю замінити інші варіації хвороби у Європейському регіоні.

Також в Організації повідомили, що через нерівномірний розподіл вакцин проти коронавірусу у світі, людство знаходиться на межі «катастрофічного морального падіння».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: