У Борисполі затримали іноземця, який намагався провезти до України кокаїн

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України у Міжнародному аеропорту Бориспіль затримали іноземця, який намагався провезти на територію України півкілограма кокаїну.
Фото: СБУ

Співробітники Служби безпеки України у Міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримали іноземця, який намагався провезти на територію України півкілограма кокаїну.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Як українські політики ставляться до легалізації зброї, проституції та легких наркотиківВ Україні легалізували азартні ігри, але навряд чи найближчим часом узаконять проституцію, зброю для захисту й легкі наркотики.

Зазначається, що партію наркотику вагою 500 грамів віз для збуту на території нашої держави громадянин однієї із сусідніх країн під виглядом туриста.

Кокаїн виявили в його особистих речах під час митного огляду в аеропорту «Бориспіль»: наркотик був захований у закритій консервній банці. Проведені на місці експрес-дослідження підтвердили, що виявлена речовина – кокаїн.

Повідомляється, що вартість вилученого наркотику за цінами чорного ринку перевищує 2,1 мільйона гривень.

СБУ блокувала контрабанду кокаїну в Міжнародному аеропорту «Бориспіль»Служба безпеки України

Нагадаємо, на початку січня у Львові під час спецоперації по факту контрабанди наркотиків вилучили рекордну партію героїну вагою понад тонну. Правоохоронці затримали чотирьох громадян Туреччини.

Також ми писали, що Нацполіція ліквідувала більше сотні інтернет-магазинів з продажу наркотиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: