Аваков утретє просить гроші з антиковідного фонду — StateWatch

Читать на русском
Аваков утретє просить Кабмін виділити додатково 123,6 млн грн із Фонду боротьби з COVID-19 на доплати працівникам структур МВС.
Фото з відкритих джерел.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков утретє просить Кабмін виділити кошти із Фонду боротьби з COVID-19 на доплати працівникам структур МВС.

Як пише StateWatch, Аваков звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням про надання додаткових 123,6 млн грн із Фонду боротьби з COVID-19.

Фонд боротьби з COVID-19: на що і скільки витратили коштівЗ Фонду боротьби з COVID-19 найбільше грошей пішло на «стимулювання економіки», зокрема на ремонт доріг.

У зверненні йдеться, що кошти планується спрямувати на виплату доплати в розмірі до 50% заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з надання медичної допомоги хворим на COVID-19 у закладах охорони здоров’я МВС, а також на виплату доплати в розмірі 50% грошового забезпечення військовослужбовцям Державної прикордонної служби України, які забезпечують життєдіяльність населення, на період дії карантину, установленого Кабінетом міністрів України.

Нагадаємо, торік Аваков двічі просив в уряду гроші з антиковідного фонду. У жовтні глава МВС просив Кабмін виділити ще 1,9 мільярда гривень, а у червні - 2,5 мільярди грн.

«Слово і діло» також розібралося, на які цілі і скільки коштів витратили з наявного Антикоронавірусного фонду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: