Трамп звернувся до американців із прощальною промовою

Читать на русском
Чинний президент США Дональд Трамп в останній день свого президентського терміну звернувся до американців із прощальною промовою, пообіцявши молитися за адміністрацію Джо Байдена»
Фото з відкритих джерел

Чинний президент США Дональд Трамп в останній день свого президентського терміну звернувся до американців із прощальною промовою, пообіцявши «молитися за адміністрацію» Джо Байдена.

Про це повідомляє АР.

Імпічмент Трампа: розгляд може розпочатися через годину після інавгурації БайденаСенат Сполучених Штатів ймовірно розпочне розгляд імпічменту чинному президента країни Дональду Трампу в день інавгурації обраного президента Джо Байдена. Це може статися всього через годину після того, як Байден буде приведений до присяги.

«Цього тижня ми відкриваємо нову адміністрацію і молимося за її успіх в збереженні безпеки і процвітання Америки», - заявив 45-й президент США.

Він також додав, що пишається тим, що став першим президентом за кілька десятиліть, який не розпочав нових воєн.

Також Трамп додав, що «всі американці були нажахані» нападом на Капітолій.

«Політичне насильство - це напад на все, що ми цінуємо як американці. З ним ніколи не можна миритися», - підкреслив Трамп.

Він також зазначив, що в результаті «сміливої дипломатії» йому вдалося досягти низки історичних мирних угод на Близькому Сході.

«Це світанок нового Близького Сходу, і ми повертаємо наших солдатів додому», - резюмував президент.

Нагадаємо, минулого тижня американські конгресмени із Демократичної партії США представили статті щодо імпічменту чинного президента країни Дональда Трампа, прибічники якого влаштували 6 січня масові заворушення у Вашингтоні.

Пізніше у США оприлюднили документи щодо розслідування зв'язків Трампа та Росії.

Також ми писали, що інавгурація обраного президента США Джо Байдена запланована на 20 січня. Україну на ній представлятиме посол в США Володимир Єльченко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: