Денісова висловила готовність сприяти поверненню полонених із ОРДЛО

Читать на русском
Уповноважена парламенту з прав людини Людмила Денісова висловила свою готовність сприяти поверненню полонених українських громадян.

Уповноважена парламенту з прав людини Людмила Денісова висловила свою готовність сприяти поверненню полонених українських громадян, про яке йшла мова в заяві ОРДЛО, а також робити наступні кроки для продовження процесу взаємного звільнення громадян без будь-якого посередництва.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Щодо заяви так званих представників ОРДЛО Наталії Никонорової та Владислава Дейнего повідомляю наступне: як Уповноважений ВРУ з прав людини вітаю рішення передати на підконтрольну уряду України територію деяких незаконно утримуваних наших співгромадян, адже робота щодо звільнення всіх незаконно утримуваних громадян України, які перебувають у місцях несвободи на території РФ, тимчасово окупованого Криму і частини Донбасу щодня здійснюється Офісом президента України, Офісом уповноваженого і представниками української сторони в рамках ТКГ», - написала вона.

Сьогодні ЗМІ так званих «ДНР/ЛНР» повідомили про передачу Україні полонених в односторонньому порядку. Серед них нібито жінки, люди похилого віку та люди, які страждають важкими захворюваннями, які не воювали в складі українських військ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: