Баку і Єреван погодили обмін полоненими «всіх на всіх»

Читать на русском
Керівництву Вірменії та Азербайджану вдалося досягти принципу обміну полоненими всіх на всіх, повідомив прем'єр-міністр Нікол Пашинян.
Фото: primeminister.am

Вірменія і Азербайджан домовилися про обмін полоненими. Він буде стосуватися не тільки тих, кого взяли в полон в Карабасі за останні місяці війни.

Про це заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у відеозверненні в Facebook в суботу, 5 грудня.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

Пашинян вважає обмін полоненими найважливішим завданням Єревану. Він додав, що обмін буде стосуватися не тільки тих, кого взяли в полон в останні місяці, але і тих, хто потрапив в полон раніше.

«Найважливіше завдання - повернення полонених. Хочу сказати, що тут є певний прогрес. По суті, узгоджений принцип обміну полоненими «всіх на всіх». Потрібно створити механізми, якщо в майбутньому стануть відомими нові імена, то в їх обміні не було б проблем», - розповів він.

Також він розповів, що Вірменія вже вивезла з Нагірного Карабаху понад 600 тіл, з них понад 500 проходять процес ідентифікації.

Нагадаємо, раніше Азербайджан озвучив втрати армії за час війни в Нагірному Карабасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: