Інавгурація Байдена: порядок охоронятимуть більше 20 тисяч військових

Читать на русском
У день інавгурації нового президента США Джо Байдена порядок в американській столиці охоронятимуть більше 20 тисяч військовослужбовців Національної гвардії Сполучених Штатів.
Фото: Getty Images

У день інавгурації нового президента США Джо Байдена порядок в американській столиці охоронятимуть більше 20 тисяч військовослужбовців Національної гвардії Сполучених Штатів.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Конгрес затвердив перемогу Байдена на виборах президента СШАКонгрес Сполучених Штатів після масштабних заворушень все-таки затвердив перемогу Джо Байдена на президентських виборах. Дональду Трампу не вистачило голосів для перемоги.

Зазначається, що раніше керівництво Нацгвардії планувало направити до Вашингтона 15 тисяч військовослужбовців, але згодом у Пентагоні погодили збільшення їхньої кількості до 20 тисяч.

«Думаю, можна очікувати, що тут буде більше 20 тисяч військовослужбовців Національної гвардії», - заявив очільник столичного департаменту поліції Роберт Конті.

Нагадаємо, раніше у ФБР попередили про можливі збройні протести у день інавгурації нового президента США Джо Байдена на всій території країни.

Також ми писали, що інавгурація нового президента запланована на 20 січня. До її початку навколо Капітолію встановлять паркан заввишки три метри. Також збільшать кількість військових Нацгвардії, що охороняють будівлю.

Україну на церемонії інавгурації Байдена представлятиме посол в США Володимир Єльченко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: