До інавгурації Байдена навколо Капітолію встановлять паркан заввишки три метри

Читать на русском
Навколо Капітолію встановлять паркан заввишки три метри. Також збільшать кількість військових Нацгвардії, що охороняють будівлю.
Фото - «Слово і діло».

Навколо Капітолію встановлять паркан заввишки три метри. Також збільшать кількість військових Нацгвардії, що охороняють будівлю.

Про це заявив міністр Армії США Раяна Маккарті.

«Національна гвардія Армії США зведе навколо Капітолію 3-метровий нездоланий (non-scalable fence — англ.) паркан, який простоїть щонайменше 30 днів», — цитує його «Голос Америки».

Приголомшливий шторм на Вашингтонщині: що далі?Штурмом Капітолію США в Вашингтоні закінчився мітинг прихильників Дональда Трампа. Є загиблі і постраждалі.

Маккартні також повідомив, що нині у Капітолії перебувають 850 військових Нацгвардії США, а до вихідних їх кількість у Вашингтоні зросте 6500 осіб.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні розпочалися масштабні заворушення, в яких взяли участь прихильники Дональда Трампа, які виступають проти визнання демократа Джо Байдена президентом США.

Вони захопили будівлю Капітолію, де тривало засідання американського Конгресу. Схожі демонстрації відбувалися і в інших містах країни.

Прокуратура відкрила 55 кримінальних справ проти прибічників Дональда Трампа, які влаштували масштабні заворушення у Вашингтоні.

Не дивлячись на протести, Конгрес все ж затверджено обрання Джо Байдена президентом США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: