«Редколегія» на Skrypin.ua: що буде з тарифами та чим обернуться санкції США проти Дубінського і Ко

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун разом з гостями студії журналістом Леонідом Швецем та Дмитром Крапивенком («Український Тиждень») обговорюватимуть найважливіші теми цього тижня.

Тиждень видався багатий на гучні теми. Україною прокотилася хвиля акцій протесту. Люди невдоволені високими тарифами на газ та світло. Вимагають негайно знизити суми в платіжках. Про що домовилися нардепи, представники уряду, «Нафтогазу», АМКУ, Міненерго? Чи спрацює система держрегулювання за умов ринкової економіки та в кого це викличе невдоволення, а кому піде на користь?

Тим часом за океаном після невдалого штурму Капітолію продовжують розгортатися історичні за своєю вагою події. Трампу таки виголосили другий імпічмент. Під закінчення каденції він примудрився стати єдиним президентом, який удостоївся такої «честі». Так ніби-то було замало опинитися у бані провідних соцмереж. Чим це обернеться для політика і як розгортатимуться події?

Не менш цікавою є тема накладання санкцій США на сімох громадян України, серед яких нардеп «Слуги народу» Олександр Дубінський. Про все це і більше у сьогоднішній «Редколегії» о 19.00.

Нагадаємо, «Слово і діло» детально розібралося, чому Трампу оголосили другий імпічмент, у чому звинуватили президента і що буде далі.

Також ми писали, чому уряд пропонує впровадити держрегулювання тарифів незважаючи на ринкове формування цін на газ та електроенергію, та хто від цього виграє.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: