У Раді поки що не вистачить голосів за скорочення кількості нардепів – Железняк

Читать на русском
У парламенті не набереться необхідних мінімум 300 голосів для ухвалення президентського законопроекту про скорочення кількості народних депутатів з 450 до 300.
фото LIGA.net

У парламенті не набереться необхідних мінімум 300 голосів для прийняття президентського законопроєкту про скорочення кількості народних депутатів з 450 до 300.

Таку думку висловив нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк.

300 нардепів: що потрібно знати про скорочення кількості парламентарівЗеленський хоче запитати людей про скорочення кількості нардепів, попри те, що відповідний законопроект вже ухвалено в першому читанні. Ми спробували відповісти на всі запитання, які виникають у зв'язку з цим.

«Щодо закону «Про скорочення до 300 депутатів »... У такій редакції необхідних 300 голосів для голосування за нього немає і не буде. Ні у коаліції, ні в опозиції», - написав він у Telegram в п'ятницю, 15 січня.

Нагадаємо, 14 січня стало відомо, що Комітет Верховної Ради з питань правової політики рекомендував парламенту ухвалити президентський законопроект про скорочення кількості народних депутатів з 450 до 300.

Питання про скорочення кількості нардепів до 300 було винесено в загальнонаціональне опитування від президента Володимира Зеленського, який пройшов на місцевих виборах.

В ОПУ пояснювали суть і потребу даного питання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: