Польський суд продовжив арешт ексголові «Укравтодору»

Читать на русском
Окружний суд Варшави продовжив тимчасовий арешт колишньому главі Укравтодору Славоміру Новаку на три місяці. Він пробуде під вартою на 16 квітня.
Фото: facebook.com/NowakSlaw

Окружний суд Варшави продовжив тимчасовий арешт колишньому керівнику «Укравтодору» Славоміру Новаку на три місяці. Він пробуде під вартою на 16 квітня.

Про це повідомляє «Польське радіо».

Відповідне рішення було прийнято у зв'язку з клопотанням сторони обвинувачення.

Затримання Новака: у чому підозрюють ексголову «Укравтодору»Антикорупційні органи правопорядку Україні та Польщі підозрюють колишнього керівника української служби автодоріг у вчиненні правопорушення.

«В обґрунтуванні суддя вказала, що докази, представлені в заяві прокурора вказують на високу ймовірність скоєння підозрюваним всіх дій, які стосуються звинувачення. Суд також розділив нашу думку щодо можливого шахрайства, а також щодо загрози суворого покарання позбавленням волі», – заявив прокурор Ян Дрелевський.

Нагадаємо, у липні 2020-го польська прокуратура звинуватила Славоміра Новака в керівництві організованою злочинною групою, яка отримувала зиск від корупції. Згодом польські слідчі виявили в нього схованку з мільйонами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: