У Польщі в справі Новака затримали ще одного фігуранта

Читать на русском
У справі колишнього голови Укравтодору Славомира Новака в Польщі затримали ще одного фігуранта. Це місцевий бізнесмен, який обіцяв хабаря за контракт на ремонт дороги в Україні.
facebook.com/Nowak Slaw

У справі колишнього голови «Укравтодору» Славомира Новака в Польщі затримали ще одного фігуранта. Це місцевий бізнесмен, який обіцяв хабаря за контракт на ремонт дороги в Україні.

Про це повідомила прессекретарка Окружної прокуратури Варшави Олександра Скшіняж, передає «Польське радіо».

Повідомляється, що правоохоронні органи затримали бізнесмена Александера Д. За даними слідства, він представляє польську компанію, яка намагалася отримати контракт на будівництво і ремонт однієї з доріг в Україні.

«Після приводу до прокуратури Александеру Д. висунуто звинувачення в обіцянці надання матеріальної вигоди у великій кількості Славомиру Новаку», - повідомила представник прокуратури.

Нагадаємо, прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін в Twitter повідомив про затримання Новака в Польщі, а також ще двох - колишнього командувача JW GROM Даріуша С. і підприємця з Гданська Яцека П. Ймовірно йдеться про екскомандувача військової частини Сил спеціального призначення Польщі JW GROM Даріуша Завадку.

Пізніше в НАБУ повідомили, що Новака та інших затримали в межах спільного розслідування детективів, прокурорів САП та Центрального антикорупційного бюро Польщі. Після цього журналіст «Слово і діло» з'ясував, у чому саме підозрюють екскерівника «Укравтодору».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: