Навальний назвав дату повернення до Росії

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій Навальний повертається до Москви вже цього тижня - 17 січня.
instagram.com/navalny

Російський опозиціонер Олексій Навальний після майже п'яти місяців лікування в Німеччині готується повернутися до Росії вже цього тижня.

Про це Навальний повідомив в своєму Instagram.

Отруєння Навального: Держдеп звинуватив ФСБ РосіїДержавний департамент Сполучених Штатів покладає відповідальність за отруєння російського опозиціонера Олексія Навального, яке сталося у серпні цього року, на Федеральну службу безпеки РФ.

«Питання «повертатися чи ні» переді мною не стояло ніколи. Просто тому, що я не виїжджав. Я опинився в Німеччині, приїхавши до неї в реанімаційній коробці. 17 січня, в неділю, я повернуся додому рейсом «Перемоги». Зустрічайте», - заявив Навальний.

Нагадаємо, 20 серпня російському блогеру і антикорупціонеру Олексію Навальному стало погано в літаку, який летів з Томська до Москви. Він втратив свідомість.

Пізніше його перевезли в клініку берлінської клініки «Шаріте». Лікарі заявили, що Навального отруїли речовиною з групи «Новачок».

Згодом стало відомо, що до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального «Новачком» причетні вісім співробітників ФСБ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: