Отруєння Навального: стала відома вартість лікування

Читать на русском
Лікування російського опозиціонера Олексія Навального у німецькій клініці Шаріте після отруєння нервово-паралітичною речовиною з групи Новачок коштувало 49 тисяч євро.
Фото: REUTERS

Лікування російського опозиціонера Олексія Навального у німецькій клініці «Шаріте» після отруєння нервово-паралітичною речовиною з групи «Новачок» коштувало 49 тисяч євро.

Про це сам Навальний повідомив в Instagram.

За словами опозиціонера, його лікування у Німеччині спільними зусиллями оплатили три людини: підприємець Євген Чичваркін, економіст Сергій Алексашенко та айтішник Роман Іванов.

«Фінанси і джерела доходів політика повинні бути відкриті. Я завжди виступаю за це і сам вже кілька років публікую інформацію про свої доходи та майно. Витрати виглядають так: 1. Літак, на якому мене привезли в Німеччину. 2. Лікування в лікарні. 3. Витрати на лікування, реабілітацію та проживання поза лікарнею» , – заявив політик.

Водночас на опозиціонера ще чекає подальше лікування і відновлення, витрати за які також пообіцяв взяти на себе Чичваркін.

Навальний подякував усім, хто пропонував йому допомогу, але не зміг її надати через складнощі європейської банківської системи.

Нагадаємо, 20 серпня російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку, що летів з Томська до Москви. Він втратив свідомість.

Пізніше його перевезли в клініку Берліна. Лікарі заявили, що Навального отруїли речовиною з групи «Новачок».

Нині Навального вже виписали з лікарні. Він проходить курс реабілітації в Німеччині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: