У Запорізькій області на хабарі затримали посадовця військової прокуратури

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України затримали одного із керівників військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону на отриманні хабаря.
Фото: СБУ

Співробітники Служби безпеки України затримали одного із керівників військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону на отриманні хабаря.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Співробітника військової прокуратури Південного регіону затримали на хабаріПрокурор налагодив механізм систематичного отримання неправомірної вигоди від підприємців. Він через посередника вимагав 10 тис. доларів.

Зазначається, що він вимагав $5 тисяч від одного з підозрюваних за непритягнення його до кримінальної відповідальності за шахрайство, вчинене у великих розмірах. За ці гроші прокурор також «пообіцяв» повне закриття провадження.

Наразі правоохоронці готуються оголосити затриманому про підозру в отриманні пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Якщо його провину буде доведено, йому загрожує позбавленн волі строком від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали на хабарі інспектора Галицької митниці.

Також ми писали, що співробітники Служби безпеки України викрили корупційну схему, яку організували колишні та діючі посадовці Державної служби морського та річкового транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: