Суд заарештував підполковника СБУ, якого затримали на хабарі

Читать на русском
Суд задовольнив клопотання Офісу генерального прокурора щодо обрання заступнику начальника одного з відділів Управління СБУ в Одеській області запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Фото - Офис генпрокурора

Печерським районним судом міста Києва задоволено клопотання, погоджене прокурором Офісу генерального прокурора, щодо обрання заступнику начальника одного з відділів Управління СБУ в Одеській області запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба відомства.

Нагадаємо, правоохоронці викрили учасників організованої групи під керівництвом заступника начальника одного з відділів управління СБУ в Одеській області на вимаганні 250 тисяч доларів.

За даними слідства, підполковник СБУ організував і керував діяльністю злочинного угруповання, до складу якого входило щонайменше чотири особи. Вони вимагали в підприємця 250 тисяч доларів за можливе нерозголошення відомостей про обставини загибелі народного депутата, які можуть йому нашкодити. У разі відмови від надання грошей вони погрожували насильством стосовно бізнесмена та його близьких.

Офіцеру спецслужби вже повідомили про підозру за статтею про вимагання (ч.4 ст.189 КК України). До суду готуються клопотання про обрання запобіжного заходу й звільнення з посади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: