Конгрес продовжить затвердження результатів виборів президента США сьогодні – Пелосі

Читать на русском
Американський Конгрес сьогодні ж продовжить зірване протестувальниками засідання, на якому таки затвердить результати виборів президента Сполучених Штатів.
Фото з відкритих джерел

Американський Конгрес сьогодні ж продовжить зірване протестувальниками засідання, на якому таки затвердить результати виборів президента Сполучених Штатів.

Про це заявила спікера Палати представників Ненсі Пелосі, пише CNN.

За її словами, засідання продовжиться у будівлі Капітолію одразу після того, як правоохоронці повністю візьмуть ситуацію у Вашингтоні під контроль.

«Після консультацій з Лідером Хойером і Уіпом Клайберном, а також після дзвінків в Пентагон, Міністерство юстиції і до віце-президента ми вирішили, що повинні продовжити роботу сьогодні ввечері в Капітолії, як тільки він буде допущений до використання. Лідер Хойер направить додаткові вказівки пізніше сьогодні», - сказала вона.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні розпочалися масштабні заворушення, в яких взяли участь прибічники Дональда Трампа. Вони виступають проти визнання демократа Джо Байдена новим президентом США.

Мітингарі штурмом захопили будівлю Капітолію, де якраз проходило засідання американського Конгресу. Згодом Трамп закликав своїх прибічників зупинити насильство та розійтися, однак вони його не послухали.

Через у Конгресі ініціюють імпічмент Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: