Конгрес США подолав вето Трампа щодо військового бюджету 2021

Читать на русском
Палата представників Конгресу США знову схвалила проект оборонного бюджету на 2021 рік. Таким чином було подолано вето президента Дональда Трампа.
Фото - Reuters.

Палата представників Конгресу США знову схвалила проект оборонного бюджету на 2021 рік. Таким чином було подолано вето президента Дональда Трампа.

Проект передбачає санкції проти газопроводів «Північний потік - 2» і «Турецький потік», сказано на сайті Палати.

Північний потік-2: які країни за чи проти будівництва газопроводуСША, Україна та ще 7 європейських держав не підтримують будівництво газопроводу, тоді як РФ, Німеччина та 10 країн регіону виступають за його зведення.

Раніше анонсувалося, що Палата представників Конгресу США проголосує за подолання вето президента Дональда Трампа, накладеного на оборонний бюджет.

Дональд Трамп 23 грудня наклав вето на проект військового бюджету на 2021 рік. Документ успішно пройшов Палату представників і американський Сенат.

Нагадаємо, напередодні Трамп підписав тимчасовий бюджет США, щоб запобігти шатдауну після накладення вето на військовий бюджет на 2021 рік. Американський президент продовжив фінансування уряду США до 28 грудня.

Також «Слово і діло» пропонує подивитись, які країни нині підтримують будівництво газопроводу «Північний потік - 2», а які виступають проти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: