Адвокати Микитася подали заяву про відвід судді

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва, який розглядає справу екс-нардепа Максима Микитася, котрого підозрюють у викраденні людини та вимаганні, оголосив перерву у судовому засіданні до 31 грудня через заяву захисту про відвід слідчого судді.
Фото: Слово і діло

Шевченківський районний суд міста Києва, який розглядає справу екс-нардепа Максима Микитася, котрого підозрюють у викраденні людини та вимаганні, оголосив перерву у судовому засіданні до 31 грудня через заяву захисту про відвід слідчого судді.

Про це повідомляє «РБК-Україна».

Зазначається, що заяву про відвід адвокати Микитася подали під час засідання, на якому ексглаві «Укрбуду» обирали запобіжний захід. Вони аргументували це порушенням процедури авторозподілу справ між суддями.

У відповідь на це, суддя оголосила перерву до 31 грудня для розгляду заяви на відвід слідчого судді.

«Оскільки подання даної заяви про відвід слідчого судді виключає подальший розгляд справи, очевидно, таку заяву буде передано на авторозподіл. Орієнтовно цю заяву буде розглянуто завтра о 9:00 у цьому ж приміщенні», - заявила вона.

Нагадаємо, колишньому власникові компанії «Укрбуд», екснардепу Максиму Микитасю оголосили про підозру у вимаганні та замовному викраденні юриста в Києві.

У зв’язку з цим, у його будинку пройшли обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: