Поліція і прокуратура будуть просити арешт для Микитася – Геращенко

Читать на русском
Правоохоронці наполягатимуть на утриманні під вартою колишнього президента корпорації Укрбуд і екс-нардепа Максима Микитася.
фото МВС

Правоохоронці наполягатимуть на утриманні під вартою колишнього президента корпорації «Укрбуд» і екснардепа Максима Микитася, якого підозрюють у вимаганні та замовленні викрадення юриста в Києві.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 29 грудня.

Микитася підозрюють у викраденні і вимаганні – МВСЗабудовнику і колишньому нардепу Максиму Микитасю оголосили про підозру в замовному викраденні і вимаганні.

«Поліція і прокуратура (планують - ред.) звернутися до суду з вимогою обрати запобіжний захід Максиму Микитасю у вигляді утримання під вартою на період слідства», - написав він.

Крім того, Геращенко вважає, що НАБУ має звернутися до суду для зміни запобіжного заходу Микитасю.

«Було б, на мій погляд також правильно, щоб Національне антикорупційне бюро, яке випустило Максима Микитася з-під арешту, виконало розпорядження Кримінально процесуального кодексу і таки звернулося до суду з вимогою змінити запобіжний захід з огляду на те, що громадянин Микитась порушує умови домашнього арешту і продовжує планувати і здійснювати злочини», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні співробітники поліції прийшли з обшуком додому до колишнього власника «Укрбуду» Максиму Микитася.

Пізніше в МВС повідомили, що Микитасю оголосили про підозру у вимаганні та замовленні викрадення юриста у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: