Бойовики продовжують нарощувати бойову готовність – Міноборони

Читать на русском
За даними розвідки бойовики на Донбасі продовжують нарощувати бойову готовність. Зокрема, нещодавно завершився етап злагодження відділень.
Фото - штаб ООС.

За даними розвідки бойовики на Донбасі продовжують нарощувати бойову готовність. Зокрема, нещодавно завершився етап злагодження відділень.

Про це повідомила капітан Юлія Шевченко із пресцентру Міністерства оборони України.

Озвучили втрати на Донбасі за 2020 рікПід час бойових дій на Донбасі у 2020 році під час бойових дій загинули майже півсотні українських військових.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойову готовність оперативного угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, минулого тижня окупанти завершили етап злагодження відділень, екіпажів бойових машин та артилерійських розрахунків з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів», — повідомляє вона.

Під час цих заходів для ведення повітряної розвідки та корегування вогню артилерії противник застосовував безпілотні літальні апарати.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі продовжують блокувати роботу контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду, щоб бажаючі виїхати не змогли побачити позитивні сторони життя в Україні.

Україна відновила пропуск на всіх семи КПВВ на Донбасі ще в листопаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: