Українцям рекомендували утриматися від поїздок в низку регіонів Британії

Читать на русском
Українцям рекомендують не відвідувати окремі регіони Великобританії через поширення нового штаму коронавірусу.

Українцям рекомендують не відвідувати окремі регіони Великобританії через поширення нового штаму коронавірусу.

Такі рекомендації надало посольство України в Великобританії в понеділок, 21 грудня.

«У зв'язку із загостренням епідемічної ситуації, пов'язаної з поширенням в окремих регіонах Сполученого Королівства захворювання, викликаного новим типом коронавірусу (2019 nCoV), посольство України рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона і південно-східної Англії, де, починаючи з 20.12 .2020, впроваджено четверту категорію (Tier4) локального локдауну», - сказано в повідомленні.

Новий штам COVІD-19: які країни припинили авіасполучення з Великою БританієюКоронавірус вкрав Різдво у європейців, які планували подорож до Великої Британії, а деякі не зможуть вилетіти з цієї країни додому на свята.

Водночас тим громадянам, які вже перебувають у районах, найбільш уражених коронавірусом, дипломати рекомендують бути уважними та обережними, дотримуватися і виконувати вимоги місцевих органів влади, а також відстежувати інформацію на сайті tripadvisor.mfa.gov.ua.

«За наявною у посольства інформацією, станом на 21 грудня ц.р. рішення про призупинення авіасполучення з Великобританією схвалили Нідерланди, Бельгія, Австрія, Італія, Ірландія, Німеччина, Чехія, Франція, Швеція, Латвія, Литва, Естонія, Болгарія, а також Канада», - підсумували в посольстві.

Нагадаємо, що раніше через новий штам коронавірусу Джонсон скликав екстрене засідання. Прем'єр-міністр Великобританії головуватиме на засіданні, присвяченому закриттю авіасполучення інших країн із Королівством.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: