Польоти до Британії заборонили вже близько 30 країн

Читать на русском
Близько 30 країн заборонили на різні терміни авіасполучення з Великобританією через випадки захворювання на новий штам коронавірусу.
Фото з відкритих джерел

Близько 30 країн заборонили на різні терміни авіасполучення з Великобританією через випадки захворювання на новий штам коронавірусу.

Першими рішення заборонити перельоти з Великобританією ухвалили у Нідерландах. Заборона триватиме до кінця 2020 року.

Таке рішення також прийняли у Бельгії, Австрії, Канаді на 72 години.

Також до заборони приєдналась Італія, Франція та Ірландія. В цих країнах авіасполучення призупинили на 48 годин. У Німеччині, Болгарії та Естонії, Латвії, Литві заборона триватиме до кінця 2020 року.

Греція ввела семиденний карантин для тих, хто прилітає з Великобританії. До аналогічних заходів вдалася й Чехія, яка ввела більш жорсткі карантинні обмеження для тих, хто прибуває з Великобританії.

Заборону на в'їзд також ввела й Швеція. Офіційно рішення ухвалять у понеділок, 21 грудня. У Швейцарії заборона діятиме до рішення влади поновити перельоти.

У Фінляндії медики радять владі негайно припинити авіасполучення.

Окрім європейських країн, заборонили перельоти з Британії у Ізраїлі, Туреччині, також влада Сальвадор, Колумбії і Марокко, Аргентина і Чилі, Саудівська Аравія, Іран.

Раніше повідомлялося, що ЄС планує повністю припинити пасажирське сполучення з Великобританією через виявлення в країні випадків зараження новим штамом коронавирусу, який може бути на 70% заразнішим за звичайний.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: