Захоплення заручників у Франції: нападника знайшли мертвим

Читать на русском
Озброєний чоловік, який захопив заручників у будівлі приватної компанії у передмісті Парижа, знайдений мертвим разом зі своєю дружиною, яка була однією із заручниць.
Фото з відкритих джерел

Озброєний чоловік, який захопив заручників у будівлі приватної компанії у передмісті Парижа, знайдений мертвим разом зі своєю дружиною, яка була однією із заручниць.

Про це повідомляє BFM TV.

Зазначається, що чоловік вбив свою дружину, після чого скоїв акт самогубства.

Пара перебувала в процесі розлучення. Раніше дружина подавала скарги на чоловіка, звинувачуючи його в домашньому насильстві.

A hostage-taking is underway in Domont (Val-d'Oise), the manager of a company is holding his wifeWhat's Happening Around us

Повідомляється, що внаслідок інциденту були поранені двоє співробітників поліції, їх доправили до лікарні. Вони знаходяться у задовільному стані.

Нагадаємо, увечері 17 грудня у передмісті Парижа озброєний чоловік захопив заручників у будівлі приватної компанії.

Також ми писали, що 20 листопада у Тбілісі невідомий чоловік захопив приміщення фінансової установи на проспекті Церетелі. Зловмисник взяв у заручники дев'ятьох осіб, які перебували у приміщенні.

Пізніше він висунув ряд вимог. Зокрема, вимагав заборонити азартні ігри. Після тригодинних перемов чоловік здався та відпустив заручників. Його затримали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: